Over Abma’s

Al vanaf mijn jonge jeugd teel ik groente en kruiden. In de keuken combineerde ik mijn eigen oogst vaak met olijfolie & azijn. Als je goede smaken combineert krijg je de lekkerste gerechten. Ik hield echter ook altijd groente en kruiden over en vond het prachtig om daar houdbare producten van te maken. Goede smaak, teeltwijze en traceerbaarheid zijn voor mij echt speerpunten.

Walter Abma

Eigenlijk doen we het nu niet anders dan Walter Abma 40 jaar geleden. We maken het nu alleen niet meer voor onszelf, vrienden en familie, maar we willen met Abma’s graag nog veel meer mensen blij maken.

In de Nederlandse voedingsindustrie worden er veel concessies gedaan om het ‘product’ zo goedkoop mogelijk te krijgen. Geld is het doel en voedsel is het middel. Hier zijn we het niet mee eens.

Naast mensen blij maken met goede smaken willen we met onze producten ook inspireren en impact hebben. Daar gaan we voor! Samen zorgen we ervoor dat je producten kiest je op basis van smaak, duurzaamheid en productiewijze. Het gevoel moet goed zijn. Doe je mee?

Cesar Abma